Buisdoorvoer afdichten

Afdichten buisdoorvoer

Wij leveren water- en gasafdichtingen voor de buisdoorvoer in steen en beton. Ook beschikken we over de juiste vakmensen en kennis voor het afdichten van buisdoorvoeren. Dus heeft u advies of hulp nodig hierbij? We staan voor u klaar.

Water- en gasafdichting

Waarom is het afdichten van de buisdoorvoer nu zo belangrijk? Ten eerste omdat het lekkages in muren en kelders kan voorkomen. Ten tweede omdat het water van die lekkage op een doorvoering kan drukken en daarmee nog grotere schade kan veroorzaken. Dus al met al: omdat al die schade in eerste instantie al voorkomen had kunnen worden door het afdichten van de buisdoorvoer. Vocht en schadelijke dampen moeten niet verder het gebouw in kunnen dringen langs kabels of leidingen. Dus daarom is het afdichten zo belangrijk.

Geschikte buis types

Ons muurdoorvoersysteem is onder andere geschikt voor de bevestiging en afdichting van elk type buis in:

  • Waterdoorvoeren
  • Gasdoorvoeren (o.a. in ketelhuizen >130KW)
  • Rioolwaterdoorvoeren
  • Kabeldoorvoeren

Ook afdichten voor brand en rook

Naast water- en gasafdichting kunt u ook bij ons terecht voor het afdichten van de buisdoorvoer tegen brand en rook. Denk hierbij aan buis-, kabel(bundel)- en kabelgootdoorvoeren. Dit zodat een kleine ongelukjes, zoals het aan laten staan van een kaars of een technisch defect in een installatie, geen enorme catastrofes veroorzaken. Dus ook hiermee kunnen wij u helpen.

Offerte afdichten buisdoorvoer

U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, omdat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor het afdichten van de buisdoorvoer via de onderstaande knop of neem eerst contact op voor meer informatie.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN