Betonbescherming

Natuurlijke factoren van buitenaf zoals wind, zon, regen en vorst hebben vrij spel op beton en kunnen forse schade veroorzaken. Evenals onnatuurlijke factoren – denk aan kauwgom of graffiti. Kies daarom voor betonbescherming en voorkom of verminder schadelijke indringing. Wij hebben een breed scala aan oplossingen om beton tegen deze invloeden te beschermen, zoals bijvoorbeeld speciale coatingsystemen, minerale lagen of keramische beschermingen. Enkele methoden zijn impregneren, hydrofoberen of coating.

Oorzaken betonschade

Wanneer u beton niet beschermt of onderhoud, bestaat de kans dat er vlekken ontstaan of dat er mos gaat groeien. Daar staat tegenover dat het beton dan een betonreparatie moet ondergaan. Zo ver wilt u het liever niet laten komen, want zoals het gezegde luidt: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dit is wat uw beton kan aantasten:

  • Regen, wind, zon en vorst
  • Mossen en algen
  • Chemicaliën
  • Kauwgom
  • Olie
  • Graffiti
  • Brand

Neem gerust contact op voor advies over uw situatie óf vraag direct online een offerte aan via de knop hieronder.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN

Betonschade voorkomen

Eerder noemde we al enkele beschermingsmethoden, maar er zijn ook verschillende systemen om beton preventief te beschermen. Systemen zoals impregneersystemen, dampdoorlatende of afsluitende systemen, twee-componenten coatings en afdichtings- en slijtlagen. Bij brand is het een ander verhaal vanwege de hoge temperaturen en het instortingsgevaar, maar ook hiervoor bieden wij een aantal speciale oplossingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor betonbescherming door H&M Betontechniek

Wanneer u ervoor kiest om ons uw betonbescherming uit te laten voeren, dan kiest u automatisch voor kwaliteitswerk. Met ons team van ervaren en VCA gecertificeerde betonprofessionals werken we efficiënt, houden we u op de hoogte van de voortgang en garanderen we succes. We zijn in te huren voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

LEES MEER OVER ONS