Beton injectie

Wanneer er door scheuren in betondelen, grindnesten en kimaansluitingen vocht in uw betonconstructie is gekomen, is het verstandig om dit probleem tijdig te behandelen. Als u dit niet doet kunnen de scheuren en lekkages namelijk voor veel grotere problemen zorgen. Bijvoorbeeld tot onherstelbare schade. Wij kunnen u helpen met speciaal ontwikkelde injectietechnieken, zodat lekkages en scheuren in het beton dicht of aan elkaar gelijmd kunnen worden. Dit doen we met verschillende producten voor verschillende toepassingen.

Beton waterdicht maken

Als gevolg wordt uw betonconstructie waterdicht. Dit kan een betonvloer zijn, maar ook betonnen wanden of zelfs bewegende constructies. Nadat we de constructie behandeld hebben, werken we het oppervlak netjes af. Er zal niks meer te zien zijn van de scheuren en eventuele boorgaten, want de kleur zal vrijwel gelijk zijn aan het bestaande beton. Het waterdicht maken van lekkende constructies is één van onze specialiteiten. Hieronder valt:

  • Kelders waterdicht injecteren
  • Beton of metselwerk constructies constructief injecteren
  • Damwandsloten injecteren (bouwputafdichting)
  • Elastisch injecteren van bewegende constructies
  • Doorvoeringen waterdicht injecteren
  • Welwater injecteren (welafdichting)

Dus twijfel niet om contact met ons op te nemen voor het injecteren van scheurvorming. Ook kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen via de knop hieronder.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN

Waarom kiezen voor betoninjectie door H&M Betontechniek

Wanneer u ervoor kiest om ons uw betoninjectie uit te laten voeren, dan kiest u automatisch voor kwaliteitswerk. Met ons team van ervaren en VCA gecertificeerde betonprofessionals werken we efficiënt, houden we u op de hoogte van de voortgang en garanderen we succes. We zijn in te huren voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

LEES MEER OVER ONS