Beton kitten

Voor het onderhoud, de bescherming of de reparatie van beton gebruiken wij diverse kitten, zodat we nieuwe dilatatievoegen kunnen aanbrengen in betonelementen. Een dilatatievoeg is een kitnaad die het opvangen van het krimpen en uitzetten van materialen als functie heeft. Daardoor kunnen scheuren door spanning voorkomen worden.

Betonsoorten die we kunnen kitten

Onze kittechnieken zijn onder andere toepasbaar op:

  • Gewapend en voorgespannen beton
  • Spuitbeton
  • Zelf verdichtend beton
  • Zelfreinigend beton
  • Beton voorzien van motieven
  • Stampbeton

Beton kitten voor afwerking

Niet alleen kunnen wij een strakke betonvloer voor u realiseren, maar ook kunnen we allerlei betonconstructies voor u kitten. Hieruit volgt een betere bescherming tegen het krimpen en uitzetten van beton. Welk materiaal we hiervoor gaan gebruiken hangt geheel af van uw wensen en budget. Zo kunnen we uw betonnen vloer, keuken, badkamer of terras afwerken én beschermen zoals u het mooi vindt.

Ook beton heeft bescherming nodig

Ondanks de bijzonder sterke kwaliteit van beton, is het normaal dat er na verloop van tijd toch schade ontstaat aan het materiaal. Vandaar dat bescherming en soms zelfs reparatie nodig is. Kit is hiervoor één van de oplossingen, omdat kit een droogtijd van ongeveer één dag. Snelle bescherming tegen grotere (onherstelbare) schade dus. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze kittechnieken? Vraag er gerust naar, want wij bieden altijd een passende oplossing.

Offerte beton kitten

U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, omdat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor het kitten van beton via de onderstaande knop of neem eerst contact op voor meer informatie.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN