Beton repareren

Als er betonschade ontstaat, is het van groot belang dit te repareren om grotere problemen te voorkomen. Schade aan beton kan ontstaan door verschillende factoren zoals aantasting door verroest ijzer. Dit zien we vaak in bijvoorbeeld balkons, funderingen, bruggen en galerijen. Wilt u beton repareren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Betonschade herstellen en voorkomen

Wij kunnen de schade behandelen en het beton herstellen, zodat het beton weer de sterkte krijgt die het normaal gesproken ook kent. Maar natuurlijk is het nog beter om schade in de toekomst te voorkomen. Neem daarom ook eens een kijkje op de pagina ‘beton beschermen’. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u op locatie, zodat wij uw problemen kunnen inventariseren en een gedegen advies op kunnen stellen.

Hoe herkent u schade aan beton

Ten slotte geven we hier een overzicht van zichtbare betonschade:

  • Roestvlekken
  • Scheurvorming
  • Roestende wapening
  • Drukking in de betondekking

Wanneer u één of meer van de bovenstaande problemen herkent, is het verstandig om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een oplossing. Nog voordat het probleem groeit, want in dat geval zullen de kosten namelijk meegroeien.

Offerte beton repareren

U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, omdat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor het repareren van beton via de onderstaande knop of neem eerst contact op voor meer informatie.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN