Betonvloer egaliseren

Wanneer u een vloer gaat bekleden is het noodzakelijk dat de ondervloer geëgaliseerd wordt. Zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw. Dus wilt u een betonvloer egaliseren? Wij helpen u graag bij het glad en recht maken hiervan.

Egaliseren doen we zo

We behandelen de vloer door middel van stralen, frezen of een combinatie daarvan. Daarna voorzien we de vloer van een primerlaag. Vervolgens kan een gietvloer worden aangebracht, maar ook andere vloerbekleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PVC, tegels, tapijt, parket of laminaat. Ook hebben we een systeem in huis welke als afwerklaag geschikt is en daardoor ook zeer geschikt is voor in natte ruimtes. Ten slotte kunnen wij het beton ook kitten.

Wanneer egaliseren?

Hieronder staan redenen om een oude of nieuwe betonnen vloer uit te vlakken

  • Zichtbare oneffenheden
  • Voelbare verzakking
  • Ongelijkheid
  • Slechte kwaliteit beton
  • Schuine betonvloer
  • Te ruw beton

Dikte en droogtijd

Wij adviseren en egaliseren beton meestal met een dikte tussen de 1 en 5 mm, maar soms ook dikker. Dit hangt geheel af van de wensen en het budget van de klant. Het is van groot belang dat de lagen goed uitharden, zodat de vloer goed glad trekt. Als gemiddelde nemen we 1 mm dikte per dag. Dit is echt nodig, omdat betonvloeren die net gestort zijn nog veel vocht bevatten. De prijs is afhankelijk van de dikte en het aantal vierkante meters.

Offerte betonvloer egaliseren

U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, omdat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor het egaliseren van een betonvloer via de onderstaande knop of neem eerst contact op voor meer informatie.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN