Beton injecteren

Wij kennen verschillende technieken om bouwwerken waterdicht te krijgen. Hoofdzakelijk maken wij gebruik van een injectie gel voor oppervlakte afdichtingen bij bruggen, tunnels, schachten, rioolwerken, leidingdoorvoeren en andere met aarde overdekte bouwwerken zoals bijvoorbeeld bij gedeeltelijke onderkeldering.

Constructieve injecties

Ook voeren wij constructieve injecties uit. Dit gebeurt wanneer een scheur in het beton ervoor zorgt dat de constructie niet meer waterdicht is of de sterkte van de constructie zwakker kan maken. Door verschillende maatregelen kunnen sterkte en functionaliteit hersteld worden. Hierbij zijn de eisen voor zowel het herstel van de scheurreparatie als de soort van scheurvorming en het scheurverloop van essentieel belang.

Oorzaken scheurvorming

Scheuren, maar ook holle ruimtes hebben een sterke invloed op beton en ontstaan onder andere door:

  • Krimp
  • Verandering van de statische omstandigheden door zetting
  • Spanning van het gebouw
  • Sterke temperatuurwisselingen (vooral vorst)
  • Corrosie van de wapening

Certificering

Met het KOMO procescertificaat geeft Kiwa een gerechtvaardigd vertrouwen dat bedrijven de betonreparaties uitvoeren volgens de in BRL 3201 gestelde eisen. U kunt vertrouwen op onze expertise, want wij zijn in het bezit van dit certificaat.

Offerte beton injecteren

U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, omdat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor het injecteren van beton via de onderstaande knop of neem eerst contact op voor meer informatie.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN