Betonexperts sinds 1998

Al meer dan 20 jaar zit Hartog Betonreparatie in de beton business, ook wel de betonreparatiebranche genoemd. Daardoor weten wij van ieder project, groot en klein, een succes te maken. Of het nu gaat om een opdracht in de particuliere of zakelijke sector. Daarnaast zijn wij ook regelmatig werkzaam voor de Vereniging Eigen Huis (VvE).

Wij hebben de nodige kennis en ervaring om snel en effectief te werken. Desalniettemin krijgt elke aanvraag met betrekking tot betonrenovatie onze optimale aandacht en onze (VCA gecertificeerde) medewerkers zullen daarom ook nooit overhaast te werk gaan. Veiligheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u een opdracht voor ons? Dan komen wij graag bij u langs op locatie voor het maken van een beoordeling en het opstellen van een herstelplan. Neem contact op voor gratis advies of om direct een afspraak te maken. U kunt ook online een offerte aanvragen door op de knop hieronder te klikken.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE AANVRAGEN
Jaap Hartog
Jaap HartogEigenaar
Chanouk Hartog
Chanouk HartogOffice manager
Martijn van Ginkel
Martijn van GinkelHR en Online

Wij werken al jaren samen met de betonexperts van Hartog Beton Reparatie. Het contact met kantoor is gemakkelijk en snel en ze denken graag mee in mogelijke oplossingen en planning. De betonreparaties die door Hartog worden uitgevoerd zijn van hoge kwaliteit, zowel constructief als cosmetisch weten zij iedere opdracht succesvol af te ronden.

Roy Bouwman (Projectleider), Mombarg Beton

Afspraak is afspraak met Hartog Betonreparatie en de geleverde kwaliteit is altijd goed. Wij werken al ruim 15 jaar (sinds 2005) met de vakmannen van Hartog en zijn zeer tevreden over onze samenwerking. De communicatie met kantoor is prettig en ook met de betonreparateurs is er altijd goed contact en overleg op de bouwplaats.

Gabri Oudesluijs, Van Wijnen

Hartog Beton Reparatie is voor ons een goede partner voor het dichtzetten van hijsvoorzieningen. Altijd hoge kwaliteit, ook wanneer er schades ontstaan aan onze producten op de bouwplaats kunnen wij rekenen op de expertise van Hartog, zij repareren alles vakkundig. Wij zijn al jaren blij met de samenwerking, ook het contact met de planning is zeer prettig.

Jan Hollander, A&A Beton

Als prefab beton producent/leverancier (Bestcon uit Best “Built by Bestcon”) zijn wij in sommige situaties (ofwel op onze productielocatie of op de bouwlocatie) een betonreparateur nodig, welke de kennis/kunde mbt betonherstel heeft, en tevens respect voor onze elementen.

In Hartog Betonreparatie hebben wij een partner, waarmee we snel/goed/prettig communiceren, en waar nodig onze elementen/producten kunnen laten herstellen naar ieders tevredenheid.

BestCon (Leo Westenbrink - Montageleider), BestCon